Camping med familien

Så er det tid til at familien skal på camping igen. Det er en fast tradition vi har hvert eneste år og som jeg plejer at elske at være med til. De sidste par år har jeg ikke synes det var sjovt. Problemet er nemlig at jeg har taget på og at vise sig i badedragt er måske ikke lige det sjoveste.

Jeg har altid været åleslank og har dyrket meget motion, men efter jeg flytte alene og begyndte at gå i byen sammen med veninderne har jeg taget på . På grund af skolen har jeg ikke så meget tid til at gå til badminton længere og over de sidste par år har jeg taget 25 kg på.

Det er rigtig surt, for min familie ser det som et svaghedstegn at mennesker er tykke og at det jo “bare” er at tabe sig – det er bare ikke helt så nemt som det ser ud.

Jeg har nu besluttet mig for at jeg ikke tager med på camping i år, og samtidig begynder at holde lav profil i forhold til familien og det at gå i byen, og så skal den have fart på med sund kost og motion, så jeg kan tage med næste år i sprit ny bikini med en mave der ikke buler ud her og der.

Jeg har fundet en gratis kostplan på nettet og håber lidt på at når jeg så ser familien igen (giver det lige et par måneder) så kan de se et resultat af min indsats. Jeg tror også at det vil styrke min selvtillid og at det så vil være nemmere at læse her på landbohøjskolen, for det er til tider ret hårdt.

Heldigvis er min kæreste med på at tabe sig, han har også taget på efter han er kommet på skolebænken – så nu er det på med motivationen og så i gang med at smide nogle overflødige kilo.