Det er svært at være iderig

Jeg har i mange år gået med en masse ideer, mange af ideerne kommer når man mindst venter det, i badet, i sengen eller når man laver noget helt andet. Det jeg efterhånden har lært er altid at have en notesblok og en blyant på mig.

Det svære ved at få ideer hele tiden er at man hurtigt føler at det er nytteløst at få dem, da de aldrig bliver til noget.

Det pudsige er at hver eneste gang jeg får en ny ide bliver den gennemtænkt og bearbejdet som om det var den bedste ide siden skiveskåret brød. Jeg har skuffen derhjemme fuld af gode ideer. Det svære er at få ideerne bragt til live, når man enten ikke har teknisk snilde eller ikke kan lave en hjemmeside til det.

Noget af det jeg har lært er at man ikke kan både blæse og have mel i munden, man er nødt til at dele sine ideer med andre og turde give det fra sig. Det er ud fra den gamle device at det er bedre at have 10% af en million end at have 100% af nul kroner.

Det at få sine ideer eksekveret er alfa og omega. De seneste ideer jeg har fået er noget der vil hjælpe alle mennesker der skal på slankekur. Det er så enkelt som det kan blive, til at starte med var det en grov og ufærdig ide, men jeg har langsomt forfinet den og den er nu helt klar til at blive taget i brug.

Altså, man har en hjemmeside, hvor man kan uploade sit “før” billede, dvs. et billede af sig selv med ølmave og deller over det hele. Så går man på kur og begynder at tabe sig, på hjemmesiden har man angivet en slutdato og et mål man gerne vil opnå. Ideen er så at hvis man ikke når sit mål, så publicerer hjemmesiden dit pinlige før billede. Så motivationen for at droppe sukkeret i sin kostplan er i top, for at undgå den situation.