Køb et trick løbehjul på nettet

De såkaldte trick løbehjul er vokset i popularitet gennem de senere år, og har du en dreng i skolealderen, så er der en ret stor sandsynlighed for at han enten kaster sig over skateboards og rulleskøjter eller i stedet kommer og gerne vil have et trick løbehjul. Et rigtigt trick løbehjul skal kunne holde til lidt af hvert og skal derfor være konstrueret på en bestemt måde. Der er desværre også butikker der sælger billige, discountløbehjul som trick løbehjul, og det skal man passe på med, da disse slet ikke kan holde til den belastning det er, at blive udsat for de mange tricks.

Tjek kvaliteten på trick løbehjul

Et trick løbehjul skal bygges specielt til at kunne modstå alle de knubs og hårde slag de får, når køreren laver de vilde hop og manøvrer. Enkelt sagt adskiller et trick løbehjul sig fra de almindelige aluminiumsløbehjul ved at det er helstøbt og ikke kan ikke foldes, da det ville gøre det for skrøbeligt. Det har også mindre hjul, i højere kvalitet, bedre kuglelejer, samt en kraftigere bremse.

Der er flere muligheder for at købe et trick løbehjul til dit barn eller dig selv. Det vigtigste er at styre uden om varehuse og supermarkeder, da de skal holde priserne så lave, at det ikke er rigtige trick løbehjul de sælger under den etiket. Én mulighed er at besøge en af de fysiske skater-butikker, der findes flere af især i de større byer. Her kan du få rådgivning og vejledning af folk, der ved hvad de taler om og ofte selv er skatere eller brugere af løbehjul.

Gode råd online

Bor du ikke i nærheden af en skater-butik eller holder du bare af fleksibiliteten ved at handle online, så er der også rigtig gode muligheder på www.rollers.dk for at få gode tilbud på trick løbehjul – OG god rådgivning.