Mørkt, koldt og kedeligt

Hver eneste morgen når jeg tager af sted er det sort udenfor.

På vej mod stationen er det koldt og klamt og når jeg sætter mig i toget er det sjældent opvarmet.

På vej ind ser jeg (hvis jeg er heldig) solen stå op og først når jeg lander på min arbejdsplads er det begyndt at blive rigtigt lyst.

Igen når jeg kommer hjem er det samme tur, bare omvendt. Det er stadig kul sort og det er altså lidt trist. Heldigvis har vi netop investeret i udendørslamper som i det mindste kan kaste lidt kunstigt lys over land og da vi samtidig har valgt nogle pærer med et varmt lys, så har det hjulpet gevaldigt.

Det er selvfølgelig ikke det samme som at solen skinner, men det er bedre end at det bare er helt sort og deprimerende. Nogle mennesker har en stærk 500 watt spot der tænder når de kommer hjem, men personligt kan jeg bedre lide at det er hyggeligt og varmt lys og så gør det knap så meget hvis det måske ikke lyder helt så meget op. Jeg skal jo alligevel ikke rigtig se noget.

Men hvad med dig? Står du så sent op og kommer så tidligt hjem at det ikke er noget problem, eller har du fundet en anden smart løsning til dette problem? Hvis det altså overhovedet er det problem for dig. Nogle mennesker kan sagtens se sig ud af den slags.