Når far skal klædes ordentligt på

Nu ved jeg ikke hvordan det er hjemme hos dig, men hos os er det altid min mor der klæder mig far på. Eller det er det i hvert fald når de skal ud til en større fest. Når det kommer til arbejdstøjet, så kan min far sagtens selv finde ud af at tage et par overalls og træsko på, men når det kommer til jakkesæt og skjorte, så er han ikke meget for det.

Jeg tror egentlig ikke at det er fordi han ikke vil, men han har bare aldrig gået i den slags tøj på sit arbejde og heller aldrig i fritiden, så det er kun når der er større familiefester og lignende at min mor sige, at han skal tage det på. Slips har han heller ikke købt nogensinde og dem han har hængende i skabet er vist nogen han har arvet fra min onkel. Ikke at der er noget galt i det, men de er ikke specielt moderne længere. Heldigvis er det ikke så galt som de læderslips man kunne få tilbage i 80’erne.

Når det kommer til skjorter, så har han dog et lille problem. Hvor overall er meget taknemmelige, så kan det være lidt sværere at have den store mave i en skjorte. For når man samtidig ikke er specielt bred omkring brystkassen, så kan den meget hurtigt komme til at sidde grimt.

Min mor har derfor været til en skrædder i Bangkok da de var dernede på ferie for at få ham til at sy nogle skjorter som kan sidde pænt på min far. Det gode var dog samtidigt, at prisen var latterlig lav, så de fik vist 5 skjorter for 300 kroner.