Støvsugning uden at røre en finger

Efterhånden som vi får en mere og mere travl hverdag og skal rundt og besøge en masse familie og venner i weekenden har vi ikke tid til at gøre rent. Især hvis man har et stort gulvareal der skal støvsuges, så tager det ofte en irriterende bid af ens sparsomme weekend tid.

Derfor er det også at robotstøvsugeren er blevet opfundet og de er efterhånden blevet så gode, at alle burde investere i en.

De kan indstilles til at køre når du ikke er hjemme, eller du kan selv få lidt sjov ud af at fjernstyre den fra sofaen. Nogle modeller kan selv regne ud hvor de skal køre henne, mens du med andre selv kan indstille, hvor den skal hen og hvad den skal undgå og køre ind i.

Støvsugningen foregår ved at der først er nogle små børster der samler støvet ind, så nogle større børster der kører det rundt, inden partiklerne til sidst bliver suget op. Der findes to mærker du skal lægge mærke til hvis du gerne vil have den bedste robotstøvsuger.

Den ene du garanteret har hørt om er Samsung Navibot, som koster 2.288 kroner på nettet. Det er en model man kan kalde bedst til prisen, eftersom du nok skal betale 700-1000 kroner ekstra for andre gode modeller – blandt andet også Roomba 581 som er den anden model du bør lægge mærke til.

Tilbage til Samsung Navibot, så får du en støvsuger der selv kan finde ud af, at styre uden om forhindrer, kan køre rundt på halvanden time inden den skal lades op, som kun tager en time.

So Ein Ding tester Roomba’en til at være den bedste robotstøvsuger, men vil du gerne slippe lidt mindre for den, så er Navibot’en klart værd at gå efter.