Tab dig på maven – effektivt vægttab

Er du en af de mange danskere der døjer med at tabe de overflødige kilo? Heldigvis er det ikke så svært at gøre noget ved det. Det sværeste er at beslutte sig for at gøre noget og stå ved den beslutning. Når du har truffet den beslutning er det forholdsvist nemt at komme videre.

Alle de er overvægtige har sikkert på et eller andet tidspunkt været på slankekur. Det er ikke en sjov fornøjelse at skulle sulte sig selv for at se vægten give mikroskopiske udslag – som om den tid man har sultet sig og modstået tanker om røde bøffer og rødvin, ikke betyder noget. Vejen frem er at tænke over hvad man spiser og hvor meget man spiser. Tab dig på maven samtidig med du spiser godt og nyder livet lyder måske som Utopia, men ikke desto mindre kan det lade sig gøre. Måden man gør det på er ved at skifte alt brød, ris, pasta og kartofler med bønner og linser. Denne del er vigtig da det vil give dig en længere mæthedsfornemmelse.

Motion giver det sidste

For at man kan få en flad mave er det vigtigt at man også laver motion. Men fortvivl ikke, det er ikke nødvendigt at bruge flere timer om dagen for at komme ned i vægt. Det vigtigste er at man træner effektivt. Nogle undersøgelser viser at ved en halv times motion, forbrænder man 80% af den samlede mængde kalorier indenfor de første 10 minutter. Det er værd at huske på, det betyder så også at man godt kan stoppe efter de første 10 minutter og så spare 20 minutters motion, som giver relativt mindre resultater end de første minutter.